8 Eylül 2013 Pazar

Zavallı Emrecik kaç kaç nereye kadar?



Bak gördüğün gibi dünya küçükmüş Emrecik.
Öyle sıkışınca kaçarak adam olunmuyor. Ben sorumlu adamım. Sana son dersini vermeden olmaz.
Bak şimdi aşağıdaki yazıyı oku. Kendi vicdanında değerlendir. Çapsızlığını anla. Adam olma yolunda bir an önce adım atmaya başla. Çünkü gidecek çok yolun var. Hadi bakayım kaytarmak yok. :)))


Üstad dediğin o herif ayyaş ve kumarbazdı. Dönemin yöneticilerine yalvar yakar mektup yazar para dilenirdi. Söylediklerine kendi de inanmazdı. Yöneticilerin hoşuna gitsin, bahşişi bol tutsunlar diye yazardı. O mektupları google da bulursun herşeyi kanıtlıyor.

" Ayrıca senin laiklikten..." dediğin kısım kıvırma noktası olmuş.
" İSLAM'a göre anayasa yapalım desek karşı çıkıyorsunz." Şu ya da bu dine göre anayasa yapılmaz çağdaş, demokratik değerlere göre yapılır. Çünkü o ülkede yaşayanlar senin inancında olmayabilirler, olmak zorunda da değiller. Anayasa herkesin anayasası olmalı sadece bir inancın değil. Ayrıca herkes İslama senin inandığın gibi inanmak zorunda değil. Yani sana oy vermeyen müslüman değil mi? Boşuna mı sordum zannediyorsun onca soruyu? Herkes İslamı kendine göre yorumlar herkesin inancı kendine.
Edepsizlik ve adamlık konusuna gelince; sinirlenen ve hakaretamiz laflar eden sensin, söylediğini bir sonra inkar eden sensin şimdi sen mi bana adamlık ve edepten bahsedeceksin.
Sen önce işlediğin günahı itiraf et. Et ki tövbe etmeye yüzün olsun.
İslamiyette gıybet ve iftira haramdır bilirsin.
Milyonlarca insana putperest ve kafir suçlamasında bulundun hala bulunuyorsun. Günah işledin, hala işliyorsun. Hatanı kabul etmek yerine hakaretle örtmeye çalışıyorsun.
Senin beni cevaplayamamanın nedeni benim adamlığımdan ziyade senin cahilliğin, gıybetçiliğin ve edepsizliğin.